close
Nezaradené

Ubytovanie Dunajská Streda je očarujúca

Dalo by sa povedať, že Slovensko je mojím druhým domovom a to najmä z toho dôvodu, že som vyrastala v Bratislave a potom, čo som na vysokej škole stretla svojho súčasného muža, presťahovala som sa za ním do Prahy. Srdcom som však stále na Slovensku, po ktorom sa mi veľmi cnie a tak každý rok na toto pre mňa skutočne perfektné miesto, odchádzame so svojou rodinou aspoň na týždeň. Najviac lákavé je pre nás okrem iného aj tunajšie ubytovanie. Dunajská Streda, ktorá sa nachádza približne 50 km od Bratislavy, totiž ponúka skvostný wellnes s ubytovaním vo veľmi atraktívnych apartmánoch. Výber hotela tak nebol vôbec náročný a už vtedy som si bola istá, že sa nemôžem dočkať toho, až toto veľkolepé miesto, ktoré až zase tak veľa nepoznám, preskúmam so svojimi najbližšími zblízka.

Ubytovanie Dunajská Streda je skutočne pre každého

Ak máte deti rovnako tak ako my, určite toto miesto oceníte. Nie je nad to, zohnať naozaj vhodné ubytovanie. Dunajská Streda to však vyriešila po svojom a ubytovanie v Apartmany Termal prepojila chodbou s veľmi atraktívnym Thermalparkom, v ktorom si užijú nielen deti, ale aj dospelí. Navyše nie je potrebné jazdiť nikam mimo hotel v horúcich letných dňoch, ale je možné sa osviežiť priamo tu. Výhodu vidím takisto aj v tom, že chodbou sa dá prechádzať nielen v zime, ale aj v letných mesiacoch. Je to veľmi pohodlné a tiež praktické.

Nepoznané krásy okolia Dunajskej Stredy

V ústrety krásam Dunajskej Stredy som sa vydala úplne prvýkrát a musím uznať, že som za to vďačná. Očarujúce je nielen mesto Dunajská Streda so svojím rímsko-katolíckym kostolom, ktorý je jeho dominantou, ale aj susedné vodné dielo Gabčíkovo, ktoré je neodolateľné nielen z výletnej loďky, ktorá pláva po prekrásnom Dunaji. Nemenej uhrančivé je aj susedné mesto Šamorín, v ktorom v mladosti bývala má najlepšia kamarátka Saša. Toto mesto tak veľmi dobre poznám a som rada, že ho môžem predstaviť aj svojej rodine. Jedno je teda isté, a síce že miestni Apartman Termal ponúka skutočne výhodné ubytovanie. Dunajská Streda, je totiž okúzľujúcim miestom.

angelo

The author angelo