close
Komerčné články

Reklamné predmety, ktorými potešíte nielen svojich zamestnancov, ale aj obchodných partnerov

Koronakríza výrazne ochromila celé podnikateľské prostredie nielen vo svete, ale aj u nás na Slovensku. Netreba však zabúdať, že práve zamestnanci a zákazníci, ktorí sú verní a pravidelne nakupujú, by mali vedieť, že si ich ceníte. Kým zamestnancov potešíte najviac finančnými odmenami, veľmi milým gestom bude aj darovanie reklamného predmetu. Reklamné predmety ale môžete podarovať aj zákazníkom, či obchodným partnerom.

Na aké reklamné predmety by ste sa mali zameriavať?

Hrnčeky

Hrnčeky s vlastnou potlačou sú praktickým reklamným predmetom, ktorý využije každý – zákazník, obchodný partner, ale aj zamestnanec. Vlastnú potlač hrnčekov si môžete navrhnúť a na hrnčeky ju môžete aplikovať pomocou termolisu na hrnčeky.

Tvorbu týchto reklamných predmetov zvládnete bez najmenších problémov. Samozrejme ale k tomu budete potrebovať termolis na hrnček.

Ideálne, ak si za potlač zvolíte logo a názov vašej firmy. Tento praktický reklamný predmet bude využívaný, bude na očiach. Nebude to ten typ reklamného predmetu, na ktorý bude sadať prach.

Tričká

Organizujete nejaké posedenie pre zamestnancov a ich rodiny, alebo sa chcete poďakovať svojim obchodným partnerom a hrnček vám príde málo? Skúste si dať vyrobiť tričká s vlastnou potlačou. Potrebujete dokúpiť čisté jednofarebné tričká, na ktoré si pomocou špeciálnej tlačiarne na textil vytlačíte vlastnú potlač.

Opäť môžete voliť potlač s logom a názvom firmy. Skúste však zakomponovať aj nejaký obrázok – niečo, čo vás vystihuje ako firmu. Odporúčame dať si vytvoriť návrh grafiky niekomu, kto sa tomu venuje. Jedná sa o reklamný predmet aj pre obchodných partnerov, tak to nesmie byť „odfláknuté“.

Okrem hrnčekov a tričiek odporúčame USB kľúče, diáre, zápisníky, kalendáre. Tieto konkrétne budú vhodnejšie skôr pre obchodných partnerov. Dávajte im ich vo väčšom množstve, aby ich mohli poskytnúť svojim zamestnancom.

Zdroj obrázka:

Autor: BAZA Production / Shutterstock.com

angelo

The author angelo